Редактор: e-mail: кадър Нова телевизияНямаме повод да сме големи оптимисти, това коментира

...
Редактор: e-mail: кадър Нова телевизияНямаме повод да сме големи оптимисти, това коментира
Коментари Харесай

Сачева за мерките: Нямаме повод да сме големи оптимисти

Редактор: 

e-mail: 

кадър Нова телевизия

Нямаме мотив да сме огромни оптимисти, това разяснява във връзка продължаването на ограниченията срещу ковид общественият министър Деница Сачева. По Нова телевизия тя разгласи, че те занапред ще се разискват. Засега се регистрира известно преодоляване на смъртните случаи.

„ Тенденциите са нежни, с цел да отпуснем изцяло ограниченията ”, разяснява Сачева. Според нея настройката на множеството министри е да се стартира с поетапно, само че не цялостно отваряне. Сачева сподели, че в началото се е колебала дали да се имунизира, само че в този момент е трансформирала мнението си. „ Промених мнението си, откакто се срещнах с някои обстоятелства към имунизацията “, разяснява тя.

Безработицата в страната за ноември процентът е бил 6.7%, заяви общественият министър и добави, че това е месецът с най-ниска безработица.

„ По-високи проценти чакаме през декември, при започване на този месец имаше дни, в които на борсата се записаха към 3 000 души. Сега те са в границите на 1 800 на ден ”, сподели Сачева. Регистрираните безработни в страната са 228 765 души, което е с към 8 000 от началото на декември, разясни министърът. От антикризисните ограничения на властта, в това число тези за опазване на заетостта, топъл обяд и патронажна грижа са се възползват близо 1 милион души, сподели още Сачева.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР